sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Varoitus: Luvassa pentusaastetta!

Huomio! Seuraava kuvamateriaali sisältää hellyyttäviä otoksia, jotka saattavat johtaa pentukuumeen nousemiseen. Kuvien katsominen on siis täysin lukijoiden omalla vastuulla ;) Kuvissa Lumi 2-5 kk ikäisenä. Klikkaathan kollaasin isommaksi.


maanantai 11. tammikuuta 2010

Lekurikäynti ja agilityä

Lumi kävi tänään eläinlääkärissä ajoittain temppuilevan mahansa vuoksi, mutta onneksi mahasta ei löytynyt mitään pahempaa. Eläinlääkäri suositteli vatsavaivoja helpottamaan maitohappobakteereita, esim. TehoBactia. Jos vaivat kuitenkin pahenevat, niin seuraavaksi edessä ovat verikokeet. Toivotaan että neiti pysyy terveenä eikä verikokeita tarvita. Otettiin samalla käynnillä Lumille vielä mikrosirukin joten nyt ainakaan tunnistusmerkinnän puuttuminen ei ole enää tekosyy olla menemättä näyttelyihin ;)

Tämänpäiväinen eläinlääkärikäynti tuntui aluksi olevan ihan yhtä pelottava kuin aikaisemmatkin kerrat. Mentiin eläinlääkäriin kävellen ja heti kun Lumi tunnisti aina yhtä ahdistavan paikan niin jarrut menivät välittömästi päälle. Sisälle päästyään Lumi syöksyi ensimmäisenä odotushuoneen tuolin alle piiloon :) Tutkimuspöydällä alkoi odotettu tärinä ja sieltä yritettiin kovasti hypätä omistajan syliin. Onneksi meille sattui tällä kertaa todella mukava lääkäri, joka sai Lumin lopulta rentoutumaan. Ensimmäistä kertaa sain Lumin syömään makupalojakin eläinlääkärikäynnillä, yleensä se on niin keskittynyt jännittämiseen ettei huoli mitään vaikka kovasti ruoan perään onkin.

Muutaman tunnin kuluttua Lumilla olisi ohjelmassa agilitytreenit Koirakeskus Doggiessa. Lumi tuntuu tykkäävän kovasti harrastuksestaan ja on oppinut uudet temput tosi hyvin! Edes omistajan sekavat neuvot ja vääräaikaiset palkkaukset eivät ole harhauttaneet Lumia :) Viime kerralla opeteltiin keinua, tänään luvassa luultavasti vielä kertausta. Nyt ei muuta kuin seepratakki niskaan ja menoksi!


lauantai 9. tammikuuta 2010

Talvinen metsälenkki hyvässä seurassa

Viime aikoina on ollut sen verran kylmä, että Lumin lenkit ovat jääneet melko lyhytkestoisiksi. Pienet tassut tuntuisivat tarvitsevan jonkinlaista lämmikettä, mutta minkään sortin sukat/kengät eivät kyllä Lumin jalassa kovin kauaa pysyisi, meno on yleensä sen verran vauhdikasta. Alla kuvia taannoiselta metsälenkiltä, jossa seurana oli Lumin parhaat kamut, westiet Armi ja Aatu.

Aatu patsastelee hangessa..



Lumi katselee, että mihin ne kaksi oikein jäi...



Seuraavaksi koiria onkin letkassa enää kaksi. Lumi ja Aatu jäävät odottelemaan Armia...



...mutta Armi on unohtunut poseeraamaan



Muut seuraavat johtajaa ja pian koko kolmikko innostuu poseeraamaan yhdessä. Vasemmalla Armi, etualalla keskellä Lumi ja oikealla Aatu.



Aatulla (oik.) on mennyt tyttöjen kanssa niin sanotusti jauhot suuhun. :)




Kiitos Armille ja Aatulle hyvästä seurasta!

maanantai 4. tammikuuta 2010

Uusi vuosi, uudet kujeet

Lumin uusi vuosi sujui mukavissa merkeissä Pohjois-Karjalan visiitillä. Raketit ja papatit eivät pikkuneitiä paljoa hätkäyttäneet, vaan neiti pysyi tyynen rauhallisena ulkonakin (ihme kyllä). Perjantain ohjelmaan kuului mm. metsälenkki... 


...sekä vapaana jäällä  juoksentelu -20 °C:n pakkasessa. Ja vauhtia oli luonnollisesti ihan hirrrrveästi!

Lenkin jälkeen olikin mukava köllähtää takkahuoneen sohvalle koisaamaan.