perjantai 12. maaliskuuta 2010

Karhukoplan perjantai-puuhat

Lumi pääsi viettämään perjantai-iltaansa Armi- ja Aatu-kamujen kanssa. Armi ei ollut oikein leikkituulella, mutta Lumi ja Aatu riehuivat sitten Arminkin puolesta. Riehumisalustan virkaa toimitti Aatun vanha peti, jota Aatu on hieman "muokannut" itse..

 Lopuksi kuvassa vielä karhukopla kokonaisuudessaan

keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Status update

Lumille on sattunut ja tapahtunut kaikennäköistä viime postauksien jälkeen. Pääosin hauskoja kommelluksia, mutta joukkoon mahtuu myös eräs ainakin omistajan näkökulmasta inhottavampi tapaus nimittäin valeraskaus :|
Muutama viikko sitten Lumin käytös muuttui yllättäen omituiseksi ja se alkoi raahata suussaan yhtä vinkuleluistaan pitäen samalla mieletöntä vaikerrusta. Yleensä Lumi ei kauheasti välitä kyseisestä lelusta eikä terrierimäiseen tapaan mielellään kanna esineitä (vaan lähinnä laittaa kaiken palasiksi...). Samalla myös neidin hihnakäyttäytyminen ulkona meni aivan järkyttävän huonoksi ja jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden kauhuksi Rantaraittia seilasi täysin kuriton valkoinen länsiylämaanterroristi. Valeraskaus oli pahimmillaan noin kolme päivää, minkä jälkeen se alkoi onneksi helpottamaan Lumin kasvattajan ohjeilla: liikunnan lisäämisellä, ruoan vähentämisellä, kaikkien vinkuvien lelujen piilottamisella sekä erilaisten aktivointitemppujen avulla. Kun Lumilla oli tarpeeksi mukavia virikkeitä niin äidin hommat alkoivat pikkuhiljaa unohtua. Alla vielä kuva Lumin "pennusta".

Kyseinen lelu on jollain tapaa niin typerän näköinen, että ei voi kuin arvuutella miksi Lumi valitsi juuri tämän "pennukseen" :D Onneksi Lumi on kuitenkin nyt jo unohtanut äitipuuhat ja on jälleen kiinnostunut normaaleista leikeistään kuten pallon kanssa riehumisesta:

Ensin ollaan vielä ihan rauhallisesti ja pidellään palloa suojassa tassun alla..
Sitten laitetaan vähän isompaa vaihdetta kehiin ja aletaan kiskomaan palloa astetta topakammin:
...ja lopuksi otetaan pallo naruineen oikein kunnon terrrieripurentaan.

 Sellaista tällä kertaa!