torstai 15. heinäkuuta 2010

Lumin 2-vuotissynttäri!

Lumi täytti tänään 2 vuotta ja koska elämässä ei voi koskaan olla liikaa juhlia, kutsuttiin emännän perhe koirasynttäreille ;) Lumi sai lahjaksi kasan kelluvia uimaleluja, puruleluja, "Reiskan" (eli pitkulaisen vinkuvan kumilelun) sekä suurinta herkkuaan tonnikalaa. Armi ja Aatu tulivat juhlimaan L:n synttäripäivää, ja Aatu oli niin innoissaan Lumin saamasta paketista, että repi sen välittömästi auki :) Synttärikuvat eivät oikein onnistuneet, mutta tässä muutamia kuvia kuluneelta viikolta. Lumilla on ollut oikein mukava viikko: ollaan oltu mökillä ja uimaan on päässyt joka päivä mooonta kertaa.

3 kommenttia:

 1. Myöhästyneet onnittelut Lumi -neidille :)

  VastaaPoista
 2. Vierailulla! Päivitystä kaivataan! Paijauksia Lumille <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos vierailusta ja kommentista! :) Nätti on teidänkin neitinne, hienoja kuvia! :) Jään seurailemaan blogiasi, kiva löytää muitakin westie-ihmisiä.

  Niin ja takkini olen ostanu muistaakseni Vilasta. Maksoi 99€ mutta on ollut kyllä niin hyvä takki, ettei yhtään harmita vaikka vähän maksoi! On pitänyt kyllä lämpimänä näilläkin pakkasilla, ja juuri tuohon koiranulkoilutukseen on ollut aivan mahtava. Suosittelen vastaavan hankkimista :)

  VastaaPoista